Konferencija Adria Hotel Forum u februaru u Beogradu

Ostale teme , Region / 24. 01. 2019. / Autor:

“Da li je budućnost svetla?” tema je ovogodišnje Adria Hotel Forum konferencije koja se nakon šest godina iz Zagreba seli u Beograd i biće održana 20. i 21. februara u hotelu Crowne Plaza. U fokusu sedme AHF konferencije biće nova finansijska kriza koju stručnjaci najavljuju za 2020. godinu, birokratski problemi investitora, načini za osiguranje investicija, ali i praktični saveti za hotelijere i investitore o značaju dizajna hotela za goste.

Adria Hotel Forum

Konferenciju ove godine otvaraju kompanije TripAdvisor, STR i Colliers International koje će predstaviti odnos promena na tržištu i cena hotela, kao i detalje o nivou i visini ulaganja ovih kompanija u određene destinacije. Dvodnevna AHF konferencija učesnicima će dati odgovore i na pitanja “ko finansira razvojne projekte u regionu i pod kojim uslovima”, “kako se izboriti sa problemom zapošljavanja koji je sve veći izazov za investitore”, “šta su lifestyle hoteli” i na druga pitanja važna za trenutne i buduće hotelijere.

Konferencija Adria Hotel Forum 2017. godine

Do sada su, između ostalih, učešće na ovogodišnjem Adria Hotel Forumu potvrdili i predstavnici Evropske banke za obnovu i razvoj, Radisson hotela, Hyatt International kompanije, InterContinental hotela, sajta TripAdvisor, kompanije Beograd na vodi i mnogi drugi.

Adria Hotel Forum konferencija – hotelijerstvo i saveti za ulaganje

Inače, Adria Hotel Forum jedna je od najvećih konferencija posvećenih hotelijerstvu i investicijama u hotelijerstvu u Evropi i za cilj ima predstavljanje trendova uz razmatranje aktuelnih tema i problema. Već nekoliko godina, na konferenciju dolaze i brojni međunarodni investitori kako bi se informisali o mogućnostima ulaganja na Balkanu.

Organizatori podsećaju da se u Srbiji u proteklih nekoliko godina dogodio niz pozitivnih događaja kada su u pitanju turizam i hotelijerstvo, čime su vrata otvorena stranom kapitalu, što omogućava prisustvo i brojnih velikih brendova, a zbog čega se Adria Hotel Forum ove godine održava upravo u Srbiji.

Konferencija Adria Hotel Forum 2017. godine

O značaju konferencije za Beograd i Srbiju govori i podatak da su prisustvo, osim predstavnika vodećih svetskih kompanija u oblasti turizma i hotelijerstva, potvrdili i pojedini ministri iz zemalja regiona i investicioni fondovi Starwood Capital i Aina Hospitality.

Kotizacija za učešće na konferenciji

Registracija za učešće moguća je na sajtu Adria Hotel Forum konferencije. Cena kotizacije za hotelijere i investitore je 180 evra, ostale učesnike 325 evra, a registraciju je moguće izvršiti do 1. februara. Nakon 1. februara moguća je registracija samo za hotelijere i investitore, ali po višoj ceni kotizacije.

Share Button
blog comments powered by Disqus