Best Stay 2017: konferencija godine za luksuzni turizam

Događaji , Hrvatska / 04. 09. 2017. / Autor:

Ukoliko su vam cilj luksuz i kvalitet u hotelijerstvu i ugostiteljstvu, ne bi trebalo da propustite konferenciju Best Stay 2017, koja će se održati 19. i 20. oktobra u Hotelu Park Split.

Best Stay 2016

Više od 20 hotelijera iz Hrvatske i inostranstva podeliće sa prisutnima svoje priče iz prakse. Govornici su zaposleni u hotelima kao što su: Dorchester Collection, Belmond Grand Hotel Europe, Rosewood Hotel Group, Valamar Riviera, Jadranka Hoteli, Maistra, Hotela Lemongarden, Falkensteiner, Radisson Blu.

Na konferenciji ćete moći da upoznate kako menadžere hotela i hotelskih grupa, tako i arhitekte, dizajnere, dobavljače hotelskog nameštaja, kao i one koji su se specijalizovali za luksuzna putovanja. Fokus je stavljen na luksuz, ali ne samo u dizajnu hotela, već i u iskustvu koje hoteli pružaju gostu.

Tokom prvog dana, prisutni će moći da čuju šta, po mišljenju predavača, luksuzni turizam predstavlja danas, ali i kako održati korak sa trendovima u ovoj oblasti. Kako kreirati izuzetan hotelski doživljaj gostu, koliko je važan marketing, a koliko praćenje tehnoloških trendova, takođe, će moći da se sazna tokom konferencije. Detaljan program i informacije o konferenciji možete preuzeti ovde.

Osim što svi koji učestvuju imaju priliku da dobiju savete od najboljih u industriji tokom konferencije, mogu da uživaju i u networking-programu uz upoznavanje novih kontakata.

Best Stay 2016

Ove godine, na kraju prvog dana konferencije biće dodeljene nagrade onima koji budu proglašeni za najbolje. Za ovaj svojevrstan konkurs već su počele pristizati prijave. Mogu se prijaviti hoteli ili individualci koji smatraju da se ističu ponudom, uvođenjem novih ideja, vođenjem poslovanja.

Nagrade će biti dodeljene najboljem luksuznom hotelu i generalnom menadžeru. Biće proglašena najbolja destinacija za luksuzni turizam i hotelska veb stranica, najinovativniji hotelski dizajn, najbolje rešenje za sigurnost u hotelu i ICT hotelsko rešenje. Ako želite da se prijavite za neku od ovih kategorija, to možete učiniti do 20. septembra i to online, popunjavajući ovaj kratki upitnik.

Žiri, koji će odlučivati o pobednicima svake od ovih kategorija, činiće vrhunski stručnjaci iz Italije, SAD, Velike Britanije i Švajcarske.

Svoju ulaznicu za Best Stay 2017 sada ima više od 150 učesnika, a povoljnije ulaznice u prodaji su samo do 15. septembra. Budući da je fokus konferencije na kvalitetu, a ne na što većem broju učesnika, broj ulaznica je limitiran.

Posetite web-stranicu za preuzimanje brošure sa svim informacijama i prijavu online: www.beststayevent.com.

Share Button
blog comments powered by Disqus