Hoteli sa najboljom uslugom u regionu

Vodeći svetski sajt posvećem putovanjima, TripAdvisor, kreirao je liste najpopularnijih hotela, na osnovu komentara i mišljenja miliona putnika. Napravljene su za nekoliko kategorija: najpopularniji hoteli, najbolja usluga, oni koji nude najbolji odnos cene i kvaliteta, najbolji luksuzni i mali hoteli i drugo.

Kako je zadovoljstvo turista uslugom u hotelu važna stavka, predstavićemo hotele koji se, na ovom sajtu, nalaze na čelu liste u kategoriji hotela sa izuzetnom uslugom. Kada je reč o Srbiji, prva dva mesta zauzeli su hoteli Townhouse 27 i 88 Rooms u Beogradu.

Townhouse 27 je i prošle godine dobio nagradu u ovoj kategoriji. Osim toga, hotel je četiri godine za redom na ovom sajtu proglašen za najbolji, osvajajući nagradu „Pet krugova za besprekornu ponudu i uslugu“. Nalazi se nedaleko od poznate beogradske pešačke zone – Knez Mihailove ulice.

Hotel Townhouse 27

Hotel Townhouse 27

Sa druge strane, hotel 88 Rooms po prvi put se našao na listi TripAdvisor-a. Ovaj hotel je na prvom mestu u kategoriji najpopularnijih hotela i na drugom mestu kada je reč o hotelima sa najboljim cenama u Srbiji.

Preostalih osam hotela sa izuzetnom uslugom, po mišljenju turista su i: Izvor, hotel Veliki, Crowne Plaza, Garni hotel Balkan, Square Nine i Falkensteiner hotel Beograd, Argo i Metropol Palace.

U Hrvatskoj, hoteli sa najboljom uslugom, sudeći po ovom sajtu su Palace Judita Heritage hotel u Splitu i hotel Monte Mulini u Rovinju.

Palace Judita Heritage hotel ima četiri zvezdice i nalazi se u centru Splita, u pešačkoj zoni, nedaleko od Dioklecijanove palate. Kako se navodi na sajtu hotela, Palace Judita Heritage nastoji da turistima dočara Split upravo kakav je bio u vreme cara Dioklecijana.

Palace Judita Heritage hotel, Split

Palace Judita Heritage hotel, Split

Hotel sa 5 zvezdica, Monte Mulini u Rovinju, našao se i na prvom mestu u kategoriji najluksuznijih, kao i u kategoriji najboljih 25 hotela u Hrvatskoj.

Među hotelima sa izuzetnom uslugom u Hrvatskoj su i: hotel Tisno, Split Apartments Peric, hotel Bol, Emperor’s Suites, hotel Damianii, Royal Princess, Bacan Serviced Apartments i Berkeley hotel.

Objekti sa najboljom uslugom u Bosni i Hercegovini su motel Deny u Mostaru i Garni hotel Konak u Sarajevu.

Motel Deny nalazi se u centru Mostara, nedaleko od Starog grada. Iako su gosti motela imali samo reči hvale za osoblje, bilo im je malo teže da ga pronađu.

Motel Deny, Mostar

Motel Deny, Mostar

Garni hotel Konak u Sarajevu prvobitno je izgrađen još 1962, a zatim potpuno renoviran 2008. godine. Smešten je u centru Starog grada, nedaleko od čuvene Baščaršije.

Ostali objekti u ovoj kategoriji su: Villa Via Pacis, hotel Old Town, Quo Vadis, City Boutique hotel, Central Sarajevo, motel Emen, kao i hotel Boutique 36 i Međugorje Hotel & Spa.

Kada se uzmu u obzir hoteli u Sloveniji, sajt TripAdvisor je među one sa najboljom uslugom svrstao Pri Lenart hotel Gorenjska i Garni hotel Berc, Bled.

Pri Lenart hotel, osim što je zauzeo prvo mesto u kategoriji za najbolju uslugu, prvi je i kada je reč o najromantičnijim hotelima u Sloveniji.

Pri Lenart hotel, Gorenjska

Pri Lenart hotel, Gorenjska

Takođe, prošle godine, zauzeo je sedmo mesto na listi najboljih malih hotela na svetu, a bio je proglašen i za najbolji u toj kategoriji u Sloveniji. Nalazi se nedaleko od sela Podvrh, između Ljubljane i jezera Bled. Hotel zapravo predstavlja renoviranu spomen-kuću iz XVI veka.

Objekat sa 3 zvezdice, Garni hotel Berc, takođe je najbolji i u kategoriji hotela koji imaju dobar odnos cene i kvaliteta u Sloveniji, a našao se i na 13. mestu takvih hotela na svetu. Izgrađen je 2005. godine i nalazi se nedaleko od centra Bleda.

Preostalih osam mesta na TripAdvisor listi zauzeli su: Hotel & Restaurant Skipass, Cubo, hotel Garni Paleta, G Design, Dobra Vila Bovec, Hotel & Restaurant Miklič, Adora i hotel Penzion Mayer.

Share Button
blog comments powered by Disqus