Kako povećati prihode i broj zadovoljnih gostiju – konferencija DotComHotel

Događaji , Srbija / 24. 06. 2015. / Autor:

Internacionalna konferencija „Hospitality E-Commerce & Revenue Management – DotComHotel“, održaće se u Beogradu, 30. juna i 1. jula, u hotelu Crowne Plaza. Namenjena je, prvenstveno, hotelijerima, ali i direktorima prodaje u hotelima, kao i onima koji su zaduženi za upravljanje društvenim mrežama. Za posetioce našeg sajta obezbeđena je niža cena kotizacija.

Foto: DotComHotel

Foto: DotComHotel

Konferencija ima cilj da okupi hotelijere iz centralne i istočne Evrope, a pre Beograda, održana je u Varšavi, Pragu, Budimpešti i Zagrebu.

Organizuje je kompanija Smart Hero, čiji je moto da pomaže hotelijerima da, uz bolje upravljanje dobiju veće prihode i više zadovoljnih gostiju. Njihov primarni posao su konsultacije sa hotelijerima, ali i njihovo obučavanje i usavršavanje.

Organizatori smatraju da je ova konferencija drugačija od ostalih zato što okuplja profesionalce hotelske i ugostiteljske industrije, koji se tim poslom bave svakog dana i susreću se sa njegovim problemima i izazovima.

Oni koji joj budu prisustvovali moći će da čuju i predavanja o onlajn reputaciji hotela, načinima pomoću kojih hotelijeri mogu da povećaju prihod, kao i o tome kako da privuku više poslovnih gostiju.

Osim toga, hotelijeri mogu da nauče i kako da povećaju broj rezervacija u svom hotelu, kao i da li se isplati ulaganje u Guglov proizvod – Hotel Price Ads. Na konferenciji će moći da učestvuju u radionicama, kao i panel diskusijama.

Foto: DotComHotel

Foto: DotComHotel

Jedan od predavača na konferenciji je Svetolik Busarac, generalni direktor kompanije Emarket1ng.NET, koji se bavi veb marketingom u oblasti ugostiteljstva. Takođe, na konferenciji će biti i Zoran Cas, regionalni direktor prodaje za Balkan u agenciji TravelClick. Već 15 godina TravelClick hotelima nudi inovativna rešenja koja im pomažu da, sa jedne strane povećaju prihode, a sa druge, smanje troškove.

Takođe, na konferenciji će predavati i Viktoria Vilemec menadžer destinacija u HQ Plus koji je razvio alat za analizu konkurencije, odnosno za analizu poslovanja hotela koji se nalaze u okolini. Osim nje, biće i Suzana Albreht iz kompanije Cross-Tinental, koja tehnologije koje se koriste u hotelskoj industriji u Americi, prenosi kompanijama iz Evrope.

Među predavačima biće i Milan Stojković, jedan od organizatora nedavno održane konferencije e-Turizam 2015. Njegovim predavanjem o tome kako su društvene mreže promenile hotelsku industriju će biti i otvorena konferencija.

Foto: DotComHotel

Foto: DotComHotel

Drugog dana posetioci će za govornicom moći da vide i organizatore, Radku Teličkovu i Tomaša Jančaka, koji će im se kratko obratiti.

Učesnici konferencije biće, između ostalih, hotelijeri i menadžeri vodećih domaćih hotela, kao što su: hotel Moskva, Square Nine Hotel Belgrade, Crowne Plaza Belgrade, Zlatibor Mona, Townhouse 27, Constantine the Great i drugi.

Takođe biće prisutni i hotelijeri iz regiona, odnosno zaposleni u hotelima: Best Western Premier hotel Slon, Hotel Lovec i Hotel Kompas Slovenija, Valmar Riviera d.d. Hrvatska, Hotel OAZ Albanija, kao i makedonski Stone Bridge Hotel.

Za posetioce sajta Hotelijeri.com kreirana je odlična last minute ponuda. Kotizacija za male hotele je 139, a za veće 179 evra. Cena uključuje dvodnevno praćenje konferencije, ali i druženje sa predavačima i učesnicima nakon predavanja.

Share Button
blog comments powered by Disqus