Koliko ste zadovoljni svojim poslom? Veliko istraživanje sajta Hotelijeri.com

Marketing i prodaja , Region / 10. 12. 2017. / Autor:

Da li je posao hotelijera stresan, u kom mestu radite i koliko poslodavci vode računa o vama, samo su neka od pitanja našeg prvog velikog istraživanja čije ćemo rezultate vrlo rado podeliti sa celom hotelijerskom zajednicom ex-Ju koja nas redovno čita.

Izvor: Facebook.com/KempinskiPalacePortoroz

Dosadašnji rad našeg portala i veliki broj komentara pokazao nam je da najveće interesovanje izazivaju teme koje se bave položajem radnika u hotelskoj industriji. Kao web portal koji se obraća hotelijerima, kreirali smo za vas anketu koja vam neće oduzeti mnogo vremena, a koja će, u velikoj meri, uticati na proširenje svesti o položaju i značaju radnika u hotelijerstvu.

Anketa koja se nalazi na ovom linku oduzeće vam oko 5 minuta. Izdvojili smo ključna pitanja koja će dati odgovore na to koliko ste zadovoljni svojim poslom i gde je hotelijerstvo danas. Pozivamo vas i da ovaj tekst-anketu podelite sa svojim kolegama koji su, takođe, u hotelijerstvu kako bismo imali što reprezentativnije podatke.

Ovo je prvo veliko istraživanje jednog hotelijerskog portala na našim prostorima i tu je samo početak velikih novina koje ćemo doneti hotelskoj industriji. Hvala vam unapred, u ime redakcije Hotelijeri.com.

Share Button
blog comments powered by Disqus