Konferencija Best Stay Croatia 2015: Saznajte kako da oduševite svoje goste

Događaji , Hrvatska / 07. 09. 2015. / Autor:

Međunarodna konferencija Best Stay Croatia 2015 održaće se 19. i 20. novembra u Opatiji, u Grand Hotelu 4 opatijska cveta. Njen cilj je podizanje kvaliteta smeštaja i upotpunjavanje doživljaja gostiju kroz predavanja stručnjaka i zaposlenih u turizmu. Sajt Hotelijeri.com medijski je partner ove konferencije.

Konferencija Best Stay Croatia

Best Stay Croatia 2015 namenjena je vlasnicima i menadžerima hotela i privatnog smeštaja, ali i arhitektama i dizajnerima enterijera, lokalnim turističkim i gradskim upravama, kao i dobavljačima proizvoda i usluga u turizmu.

Na konferenciji se očekuje više od 200 učesnika, a svoja znanja sa prisutnima podeliće više od 40 stručnjaka u turističkom sektoru, iz različitih zemalja. Među njima su: Đanluka Laterca regionalni direktor sajta TripAdvisor, Kent Lindval osnivač i marketing menadžer Treehotela, Soren Hulberg direktor Story Hotel Holdinga, Marko Nejhof generalni direktor YOO hotela.

Govoriće i Nikola Avram menadžer i suvlasnik beogradskog hotela 88 Rooms, Nenad Nizić vlasnik splitskog hotela Vestibul Palace, Denis Prevolšek direktor hotela Valamar Riviera u Poreču, ali i mnogi drugi.

Jedan od partnera događaja je i Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji, čiji će profesori, takođe, biti predavači na ovoj konferenciji.

Đanluka Laterca; Foto: e-Turizam

Đanluka Laterca; Foto: e-Turizam

Interesantno je da su teme koje će obuhvatiti Best Stay Croatia 2015 osmišljene na osnovu onoga što je zanimalo više od 200 potencijalnih učesnika ove konferencije.

S obzirom na to, konferencija će obuhvatiti više od 35 tema koje će se fokusirati na stvaranje jedinstvenog iskustva gosta kroz dizajn objekta, poslovanje, marketing i nove tehnologije.

One će biti prilagođene kako za hotelijere tako i za vlasnike privatnog smeštaja. Osim zajedničkih tema početkom prvog dana i sredinom drugog, program je podeljen, kako bi odgovarao i jednima i drugima.

Saznaćete kako da arhitekturu hotela najbolje prilagodite lokalnom ambijentu, kako da se vaš hotel što bolje kotira na sajtovima za rezervaciju smeštaja kao što su Booking.com i TripAdvisor, ali i kako da oduševite i najzahtevnije goste.

Grand Hotel 4 opatijska cveta

Grand Hotel 4 opatijska cveta

Uspešni hoteli podeliće sa učesnicima svoja marketinška iskustva, saznaćete koji su evropski hotelski trendovi, koje su osobine kvalitetnih radnika u hotelijerstvu i kako da privučete onlajn turiste.

Takođe, na konferenciji će biti predstavljeno više od 20 hotela i apartmana, a njihovi direktori i vlasnici govoriće o tome kako impresionirati gosta savremenim tehnologijama i kako povećati procenat gostiju koji se vraćaju u vaš hotel.

Veliki deo programa činiće radionice, kratke prezentacije i drugi oblici predstavljanja dobre prakse. Praćenje sadržaja konferencije olakšaće simultano prevođenje, a svi posetioci imaće mogućnost i da se uključe u bitne rasprave i panele.

Svi koji budu želeli da prisustvuju, mogu da posete zvanični sajt konferencije gde će moći da se registruju, preuzmu brošuru i saznaju sve dodatne informacije.

Share Button
blog comments powered by Disqus