Nagrade za najbolje, najinovativnije i najluksuznije hotele

Događaji , Hrvatska / 21. 07. 2017. / Autor:

Ukoliko mislite da je vaš hotel najluksuzniji u regionu, da ima najbolji sajt ili da ste najbolji generalni menadžer prijavite se na konkurs koji organizuje Best Stay.

Best Stay 2016

Na kraju prvog dana konferencije koja će se održati 19. i 20. oktobra u Hotelu Park u Splitu, biće dodeljene nagrade upravo onima koji budu proglašeni za najbolje. Mogu se prijaviti hoteli ili individualci koji smatraju da se ističu ponudom, uvođenjem novih ideja, vođenjem poslovanja.

Nagradiće se najbolji luksuzni hotel, generalni menadžer, najbolja destinacija za luksuzni turizam i hotelska veb stranica, najinovativniji hotelski dizajn, najbolje rešenje za sigurnost u hotelu i ICT hotelsko rešenje.

Žiri, koji će odlučivati o pobednicima svake od ovih kategorija i dobitnicima ovog prestižnog priznanja, činiće vrhunski stručnjaci iz Italije, SAD, Velike Britanije i Švajcarske.

Tako će se u žiriju naći Gianluca Laterza (TripAdvisor Italija), Andrea Belfanti (International Society of Hospitality Consultants SAD), Ivana Nesković (STR Ujedinjeno Kraljevstvo), Angie Silver (SilverSpoon London, Ujedinjeno Kraljevstvo) i Dr Dimitrios Diamantis (Les Roches Švajcarska).

Članovi žirija; Izvor: Best Stay

U obzir će se uzimati šta je to novo ili drugačije u vašem hotelu, kvalitet usluge koju pruža, kao i šta su sve radnici određenog hotela spremni da urade kako bi zadovoljili i najzahtevnije goste. Takođe, biće razmatrane i kritike i pohvale gostiju objavljene na internetu, Jutjubu (YouTube) ili sajtovima za rezervaciju smeštaja kao što je TripAdvisor.

Kada je reč o kategoriji nagrade za najboljeg generalnog menadžera, biće razmatrana biografija kandidata, trenutna pozicija, učinkovitost i efikasnost, kao i ugled koji prijavljeni kandidat ima među svojim kolegama.

Cena prijave za svaku kategoriju iznosi 240 kuna + PDV. Kako biste prisustvovali dodeli nagrada 19. oktobra i bili u mogućnosti da preuzmete nagradu ukoliko je osvojite, morate imati i kotizaciju za Best Stay konferenciju, koja uključuje ulaz na dodelu nagrada.

Best Stay 2016

Ukoliko želite da se prijavite to možete učiniti online, popunjavajući kratki upitik na ovoj stranici.

Ako još nemate kotizaciju za Best Stay 2017, cena jednodnevne kotizacije je 795 kuna + PDV, a dvodnevne 1,495 kn + PDV. Za sve dodatne informacije, posetite stranicu događaja Best Stay event, ili kontaktirajte organizatore na info@proper.com.hr

Treće izdanje konferencije Best Stay imaće naglasak na luksuznom turizmu. Treba napomenuti i da će na konferenciji biti uvedeni novi programi čiji će akcenat biti na povezivanju sa partnerima i kolegama. Neki od tih formata biće Speed networking kratki sastanci, unapred dogovoreni duži sastanci, okrugli stolovi uz F&B. Govornike će činiti uglavnom hotelijeri, a očekuje se više od 300 učesnika.

Share Button
blog comments powered by Disqus