Najbolje ocenjeni hoteli sa 3 zvezdice na slovenačkom primorju

Među najrazvijenijim turističkim mestima na Slovenačkom primorju su Portorož, Ankaran, Izola i Piran. Upravo su i hoteli sa 3 zvezdice u ovim gradovima, u trenutku pisanja teksta, bili među najbolje ocenjenim na sajtovima za rezervaciju smeštaja.

1. Hotel Marina, Izola – 8,8

Hotel Marina Izola

Hotel Marina Izola

Hotel Marina nalazi se na adresi Veliki trg 11 u Izoli. Dobio je ocenu 8,8 na osnovu 481 recenzija od strane gostiju koji su u njemu odsedali. Najvišu ocenu dobila je lokacija hotela i njegovo osoblje. Najnižu dobili su sadržaji koje nudi, kao i odnos cene i kvaliteta.

Gosti su hotelu zamerili nedostatak slobodnog mesta na parkingu i lošu Wi-Fi konekciju. Hotel je smešten praktično na plaži, pa su neki gosti hotelu zamerili buku koja je dopirala spolja do kasno u noć.

2. Hotel Delfin, Izola – 8,5

Hotel Delfin, Izola

Hotel Delfin, Izola

Ovaj hotel smešten u Tomažićevoj 10, nedaleko od marine u Izoli, dobio je ocenu na osnovu 84 recenzije. Najvišu ocenu gostiju dobio je zbog svoje lokacije i čistoće. Sa druge strane, najniže je ocenjena njegova udobnost i osoblje.

Gosti istuču da je hotel, mahom, namenjen starijim ljudima, a zameraju i to što se za večeru nudi nedovoljno raznovrsnih jela. Međutim, kako je jedan gost primetio, ukoliko bi u sobama postojao mini-bar i sef, hotel bi lako mogao da konkuriše za četvrtu zvezdicu.

3. Na trećem mestu, sa ocenom gostiju 8,3 našla su se dva hotela: Tartini u Piranu i Tomi u Portorožu

Hotel Tartini, Piran

Hotel Tartini, Piran

Hotel Tartini, Piran

Smešten u centru Pirana na adresi Tartinijev trg 15, hotel je dobio ocenu na osnovu 307 recenzija. Najvišu ocenu dobila je lokacija hotela, kao i njegovo osoblje. Ono što je najlošije ocenjeno je besplatan Wi-Fi i udobnost hotela.

Glavna zamerka odnosi se na činjenicu da hotel ne poseduje sopstveni parking, kao i da je renoviranje hotela obavljeno selektivno tako što su neke sobe sređene, a druge ne. Takođe, gosti istuču da je u sobama koje gledaju na centralni trg ponekad prevelika buka. Hotel Tartini u 2013. godini bio je jedan od najčešće rezervisanih objekata u Piranu.

Hotel Tomi, Portorož

Hotel Tomi, Portorož

Hotel Tomi, Portorož

Na brežuljku iznad Portoroža, u Letoviškoj 1, nalazi se hotel Tomi. Svoju ocenu – 8,3 dobio je na osnovu 91 recenzije. Gosti su najviše ocene dali osoblju ovog hotela, kao i odnosu cene i kvaliteta koji pruža. Najniže ocene dobili su sadržaji koje nudi i lokacija hotela.

Ono što su gosti najčešće zamerali hotelu je činjenica da se nalazi na uzbrdici, pa je malo teže vratiti se nakon boravka na plaži ili večernje šetnje. Takođe, gostima je smetalo što u sobama ne postoji mini-bar ili frižider, ali i što se dešavalo da za doručak posluže premalo hrane.

4. Na četvrtom mestu sa prosečnom ocenom 8,2 ponovo su dva hotela: Lucija u Portorožu i San Simon Resort – Dependences u Izoli

Hotel Lucija, Potorož

Hotel Lucija, Portorož

Hotel Lucija, Portorož

Hotel Lucija dobio je ocenu 8,2 na osnovu 331 recenzije turista koji su u njemu boravili. Nalazi se na adresi Obala 77, neposredno pored plaže i šetališta u Portorožu i deo je lanca hotela Metropol Resort, hoteli Bernardin. Najvišu ocenu dobila je, upravo, lokacija na kojoj se nalazi, kao i čistoća hotela. Udobnost i sadržaji koje nudi dobili su, pak, najniže ocene gostiju.

Najveći broj gostiju zamerio je što izbor hrane za večeru i doručak nije veliki, kao i to što su dušeci na krevetima bili previše mekani i neudobni za spavanje. Takođe, Wi-Fi u sobi se dodatno naplaćuje.

San Simon Resort – Dependences, Izola

San Simon Resort – Dependences, Izola

San Simon Resort – Dependences, Izola

Ovo odmaralište nalazi se u ulici Morova 6a u Izoli i deo je lanca hotela Bernardin. Ocenu gostiju 8,2 dobilo je na osnovu 123 recenzije. Najviše ocene dobilo je zbog svoje lokacije, osoblja i čistoće objekata. Sa druge strane, najniže su ocenjeni sadržaji koje nudi i udobnost.

Takođe, među zamerkama je i zastareo nameštaj u sobama, kao i činjenica da se za Wi Fi signal dodatno plaća.

5. Hotel Barbara Fiesa, Piran – 8,1

Hotel Barbara Fiesa, Piran

Hotel Barbara Fiesa, Piran

Smešten u ulici Fiesa 68 u Piranu, hotel je ocenu dobio na osnovu 261 recenzije. Najviše ocene dobio je zbog svoje lokacije i čistoće, a najniže zbog udobnosti i sadržaja koje hotel nudi.

Ono što je gostima najviše smetalo su zastarela spoljašnjost hotela, kao i unutrašnjost soba, koje je veliki broj njih ocenio i kao premale.

6. Vila Cedra – Hotel & Resort Adria, Ankaran – 8,0

Vila Cedra – Hotel & Resort Adria, Ankaran

Vila Cedra – Hotel & Resort Adria, Ankaran

Vila Cedra – Hotel & Resort Adria nalazi se na adresi Jadranska cesta 25 u Ankaranu. Ocenu 8,0 dobija na osnovu 205 recenzija. Najviše ocene dobilo je osoblje i čistoća objekta, a najniže njegova udobnost i odnos cene i kvaliteta.

Gostima je najviše smetalo to što su sobe, zapravo, znatno udaljene od zgrade hotela, i nalaze se nadomak kampa. Takođe, zamerali su i visoke cene boravka.

Share Button
blog comments powered by Disqus