Najbolje ocenjeni hoteli sa 4 zvezdice u Beogradu

Vodeća svetska onlajn platforma za rezervaciju hotela, booking.com, jedna je od relevantnijih agencija preko koje svakoga dana veliki broj ljudi oglasi, odnosno rezerviše neki tip privremenog smeštaja širom sveta.

Na njemu se nalaze i beogradski hoteli, a čak 11 hotela sa četiri zvezdice pobrali su dobre ocene svojih gostiju.

U trenutku pisanja teksta, ovi beogradski hoteli imali su ocene od 9,6 do 9,0, dok je maksimalna ocena koju mogu dobiti 10. Prosečne ocene hotela sačinjene su tako što su ih davali gosti, nakon boravka u njima.

1. Boutique Hotel Townhouse 27 – ocena 9,6

Boutique Hotel Townhouse 27

Boutique Hotel Townhouse 27

Posetioci su kao najbolji ocenili Boutique Hotel Townhouse 27. Ovaj hotel je na osnovu 66 recenzija dobio ocenu 9,6. Smešten je u Ulici Maršala Birjuzova 56, nedaleko od Knez Mihailove ulice.

Skoro čistom desetkom ocenili su gosti hotela njegovu čistoću i osoblje, a visoke ocene dobila je i njegova udobnost i lokacija. Najnižu ocenu dobio je za odnos cene i kvaliteta, ali i za sadržaje koje nudi. Zamerke gostiju najčešće se odnose na ne tako veliki izbor hrane u meniju.

2. Hotel Evropa – ocena 9,4

Hotel Evropa

Hotel Evropa

Drugo mesto, sa prosečnom ocenom 9,4, na osnovu 87 recenzija zauzeo je hotel Evropa koji se nalazi u Sremskoj ulici 1, nedaleko od Narodne skupštine.

Posetioci su najvišu ocenu dali osoblju i lokaciji, kao i čistoći objekta. Najnižu ocenu dobio je za odnos cene i kvaliteta i za sadržaje koje nudi. Takođe, ono što mu gosti zameraju jeste buka koja dopire sa beogradskih ulica.

3. Treće mesto sa prosečnom ocenom 9,2 podelilo je čak četiri hotela

Među njima su: Euro Garni hotel (ocena dobijena na osnovu 119 recenzija), hotel Majdan (147 recenzija), Belgrade Boutique hotel (94) i hotel Zlatnik (210).

Euro Garni hotel

Euro Garni hotel

Euro Garni hotel

Euro Garni hotel smešten je u blizini auto-puta Beograd – Novi Sad, nedaleko od Aerodroma “Nikola Tesla”. Gosti su najvišu ocenu dodelili čistoći objekta, a visoke ocene dobilo je i osoblje, udobnost hotela kao i odnos cene i kvaliteta.

Najnižu ocenu dobila je lokacija hotela i njegovi dopunski sadržaji. Kao zamerku, gosti su naveli da je sam objekat nedovoljno uočljiv sa auto-puta.

Hotel Majdan

Hotel Majdan

Hotel Majdan

Smešten je u Mokroluškoj ulici 174d, na Voždovcu. Gosti hotela Majdan najvišu ocenu dali su njegovoj čistoći, a visoko je ocenjena i njegova udobnost, kao i odnos cene i kvaliteta.

Nisku ocenu dobio je WiFi, a ubedljivo najnižu njegova lokacija. Ono što mu gosti zameraju je udaljenost od centra grada i neatraktivno okruženje, kao i nedostatak dopunskih sadržaja.

Belgrade Boutique hotel

Belgrade Botique Hotel

Belgrade Botique Hotel

Belgrade Boutique hotel nalazi se u Ulici Miloja Đaka 32, nedaleko od ambasade SAD na Dedinju. Gosti koji su u njemu boravili najvišu ocenu su dali osoblju i čistoći hotela, ali i njegovoj udobnosti.

Najnižu ocenu dobio je odnos cene i kvaliteta, ali i lokacija hotela, a pre svega, udaljenost od centra grada. Takođe, gosti su zamerali i to što je, po njihovom mišljenju, doručak nedovoljno raznovrstan.

Hotel Zlatnik

Hotel Zlatnik

Hotel Zlatnik

U Dobanovačkoj ulici 95, u Zemunu, smešten je hotel Zlatnik. Najviše je ocenjena njegova udobnost, čistoća i osoblje.

Sa druge strane, najnižu ocenu dobila je lokacija i sadržaji koje nudi. Prema mišljenju gostiju, hotel se nalazi na neatraktivnom mestu i nudi oskudan doručak.

4. Četvrto mesto zauzela su dva hotela sa prosečnom ocenom 9,1

To su: Crowne Plaza Belgrade (203 recenzije) i 88 Rooms Hotel (ocena na osnovu 308 recenzija).

Crowne Plaza Belgrade

Crowne Plaza Belgrade

Crowne Plaza Belgrade

Ovaj hotel nalazi se u Ulici Vladimira Popovića, u Novom Beogradu. Čistoća i osoblje dobili su najviše ocene gostiju koji su u njemu boravili, a visoko je ocenjena i njegova udobnost.

Najlošije ocene gostiju dobio je odnos cene i kvaliteta, ali i lokacija hotela Crowne Plaza Belgrade. Gosti mu zameraju visoke cene, posebno ukoliko se doručak ne rezerviše uz noćenje, već se plati naknadno, na licu mesta. Takođe, WiFi je okarakterisan kao sporiji, ali je moguće doplatiti za bržu internet konekciju.

88 Rooms hotel

88 Rooms Hotel

88 Rooms Hotel

Hotel 88 Rooms nalazi se u Takovskoj ulici. Oni koji su u njemu boravili, najviše ocene dali su čistoći i osoblju, ali i udobnosti hotela.

Najniže ocene dobila je njegova lokacija, kao i sadržaji. Navodeći njegove mane, gosti su isticali da im je, iako je hotel smešten nadomak centra Beograda, bilo potrebno bar 20 minuta pešačenja da stignu do njega, kao i to što hotel nema privatan parking.

5. Peto mesto, sa prosečnom ocenom 9,0, dele tri hotela

Ovde su se našli: Falkensteiner Hotel Belgrade (ocena na osnovu 227 recenzija), Jump INN Hotel Belgrade (139 recenzija) i hotel Nevski (714). Treba napomenuti da su Falkensteiner i hotel Nevski, kako se navodi na booking.com, bili najčešće rezervisani u Beogradu u 2013. godini.

Falkensteiner Hotel Belgrade

Falkensteiner Hotel

Falkensteiner Hotel

Smešten nedaleko od poslovnog dela Novog Beograda, hotel Falkensteiner nalazi se u Bulevaru Mihaila Pupina 10 K. Čistoća i udobnost ovog hotela dobili su najviše ocene gostiju, a visoku ocenu dobilo je i njegovo osoblje.

Najniže ocene dobila je lokacija hotela, kao i odnos cene i kvaliteta. Iako je kupatilo moderno, gosti su kao nedostatak navodili staklena vrata koja ga odvajaju od sobe. Takođe, smetao im je dim cigareta, koji se osećao i u onim delovima hotela koji su namenjeni nepušačima.

Jump INN

Jump INN hotel Belgrade

Jump INN hotel Belgrade

Ovaj hotel nalazi se u Zagrebačkoj ulici 2, u Savamali. Njegovi gosti najviše ocene dali su čistoći objekta, ali i njegovom osoblju i udobnosti.

Najniže ocene dobila je lokacija na kojoj je smešten i sadržaji koje hotel Jump INN nudi. Ono što su gosti zamerili ovom hotelu je nedostatak privatnog parkinga, dok bi doručak, po njihovom mišljenju, trebalo da bude raznovrsniji.

Hotel Nevski

Hotel Nevski

Hotel Nevski

Hotel Nevski nalazi se u Starom gradu, u Venizelosovoj ulici 24a, nedaleko od Knez Mihailove. Ono što se gostima koji su u njemu boravili najviše dopada je osoblje, ali i udobnost i čistoća hotela.

Najnižu ocenu dobili su sadržaji koje ovaj hotel nudi, njegova lokacija i odnos cene i kvaliteta. Ovom hotelu gosti su, takođe, zamerili lošu zvučnu izolaciju, ali i činjenicu da je prostor za pušače smešten do restorana.

Share Button
blog comments powered by Disqus