Ovo su najposećeniji srpski spa hoteli u 2015. godini

Sajt Wellness-spa.rs objavio je listu najboljih pet spa hotela za koje je, preko ovog sajta, ostvaren najveći broj noćenja u 2015. godini. Ovaj sajt okuplja vodeće srpske wellness i spa hotele, a posetiocima sajta nudi rezervaciju smeštaja bez provizije.

Spa hoteli
Spa hoteli konstantno teže da unaprede svoju uslugu, pa se ni gosti više ne zadovoljavaju “običnim” spa centrom, već su uvek željni što boljeg i sadržajnijeg spa sadržaja.

Sudeći po podacima ovog sajta, najviše interesovanja vladalo je za hotel Mona Zlatibor. Ovaj hotel renovirao je svoj wellness centar tokom marta i aprila ove godine, a u ovaj poduhvat uloženo je oko 600.000 evra. Uz saune i parno kupatilo, gostima je dostupan i zatvoreni bazen, fitnes centar i različite vrste masaža.

Inovacija u hotelijerstvu je izuzetno bitna, pa tako i u ovom segmentu. Nezamislivo je danas da hotel sa četiri zvezdice, koji se nalazi na turističkoj destinaciji, ne nudi dobar wellness i spa centar. Jedno je sigurno, što više kvalitetnijih sadržaja ponudite gostu, to će se pre odlučiti za vaš objekat. Ali, kvalitet ne zavisi samo od građevinskih radova i opreme, veći i od osoblja, koje je uz koncept našeg wellness centra nešto što gostima najviše privlači pažnju – kaže Petar Platiša, menadžer prodaje u hotelu Mona na Zlatiboru.

Hotel Mona Zlatibor

Hotel Mona Zlatibor

Na drugom mestu našao se Premier Prezident u Sremskim Karlovcima. S obzirom na to da nema otvoreni bazen, popularniji je tokom jeseni i zime. Iako je u pitanju manji objekat, ovaj hotel sa pet zvezdica odlikuje neobičan, barokni stil. Đakuzi, fitnes centar i veliki izbor masaža su, pored male udaljenosti od Novog Sada i Beograda, neke od usluga koje prilvače turiste u ovaj hotel.

Hotel Premier Aqua u Vrdniku zauzeo je treće mesto po broju ostvarenih rezervacija na sajtu Wellness-spa.rs. Hotel se svojim spa centrom fokusirao na opuštanje i relaksaciju gostiju nudeći im nekoliko sauna, slanu sobu, ali i termalnu vodu u bazenima. U okviru promotivnog paketa Fruškogorski spa vikend, gosti ovog hotela mogu da očekuju i poklon dobrodošlice.

Osim spa i wellness centra, ovaj hotel odlikuju i savremeni medicinski programi i kozmetički tretmani koji se izvode u specijalističkoj klinici za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Aqua Medica koja je deo ovog hotela.

Premier Prezident Sremski Karlovci

Premier Prezident Sremski Karlovci

Falkensteiner hotel na Staroj planini ima možda i jedan od najlepših spa centara u Srbiji. Osim zatvorenog i otvorenog bazena, spa centar sadrži i parno kupatilo, saunu, različite kozmetičke tretmane lica i tela, kao i fitnes centar i teretanu. Zbog svoje lokacije, popularniji je tokom zimskog perioda. Hotel je deo međunarodnog lanca Falkensteiner Hotels & Residences.

Najvećim wellness i spa centrom u Srbiji, ali i petim mestom na ovoj listi može se pohvaliti hotel Izvor u Aranđelovcu. Hidromasažna kada, saune, kao i veliki izbor otvorenih i zatvorenih bazena samo su deo ove ponude. Kako tvrde u ovom hotelu, njihovi spa i wellness programi idealni su za regeneraciju kože, otklanjanje stresa i poboljšanje imuniteta.

Sajt Wellness-spa.rs postoji već pet godina, a u njegovoj ponudi nalazi se više od 20 hotela, kako u banjama tako i u planinskim centrima Srbije.

Share Button
blog comments powered by Disqus