Regent Porto Montenegru nagrada za novi luksuzni hotel Evrope

Crna Gora , Događaji / 31. 10. 2015. / Autor:

Regent Porto Montenegro jedini je hotel u Crnoj Gori koji je dobio World Luxury Hotel nagradu. Proglašen je za najbolji u kategoriji „Novi luksuzni hotel Evrope“ (Luxury New Hotel).

Regent Porto Montenegro 1

U hotelu nagradu ocenjuju kao potvrdu visokog kvaliteta i usluge, koji su sada, na neki način, zagarantovani.

– Važno je naglasiti da su ciljevi organizacije koja dodeljuje nagradu odvojiti izuzetno od dobrog, identifikovati hotelske kompanije koje konstantno prevazilaze očekivanja gosta, kao i one kompanije koje očekivanja gosta podižu na jedan sasvim nov nivo. Kada se sve navedeno uzme u obzir, osim same kandidature presudno je bilo dobiti podršku gostiju. Glasanje je trajalo od početka juna do 19. jula, a kao rezultat pristigla je i nagrada – navodi Elena Ljiljanić, PR i marketing menadžer hotela Regent Porto Montenegro.

Kako dodaju u ovom hotelu, nadaju se da će im priznanje koje su dobili značajnije pomoći i u privlačenju većeg broja gostiju iz Evrope. Uz to, ističu da uvek treba raditi na poboljšanju kvaliteta usluge.

Regent Porto Montenegro 3

– Sami sadržaji hotela moraju zadovoljavati najviše ugostiteljske standarde i oni su od izuzetnog značaja. Ipak, usluga je finalni produkt koji nudite gostu, ono po čemu vas prepoznaju, ono zbog čega dolaze i, na kraju, ono zbog čega se vraćaju. U samoj filozofiji Regenta jeste moto po kojem uvek morate biti korak ispred očekivanja gosta: čuti i kada se ne kaže, videti i kada se ne pokaže, znati bez postavljanja pitanja – dodalje Ljiljanić.

Hotel je za nagradu nominovan u februaru 2015. godine. Hotel mogu da nominuju zaposleni, gosti ili turistički agenti. Nakon toga, objekti se proveravaju kako bi se utvrdilo da li zadovoljavaju propisane uslove. Ukoliko je to slučaj, hoteli se pozivaju da nastave dalje takmičenje. Organizuje se onlajn glasanje, koje i odlučuje pobednika.

The World Luxury Hotel Awards je svetska organizacija koja luksuznim hotelima koji zadovoljavaju visoke standarde odaje svojevrsno priznanje. Posmatra se kao dodela Oskara, ali u oblasti turizma. Cilj organizacije je da poboljša nivo usluge gostiju u luksuznim hotelima.

Regent Porto Montenegro 2

Nagrade se dodeljuju na nekoliko nivoa. Najviši je globalni, odnosno proglašavaju se najbolji hoteli u različitim kategorijama u celom svetu. Međutim osim izbora za najromantičniji ili najbolji hotel, bira se i hotel koji ima najbolji sajt, ali i generalnog direktora.

Postoji izbor i najboljih hotela u okviru svih kontinenata. Regent Porto Montenegro jedan je od nagrađenih hotela na evropskom kontinentu.

Takođe, biraju se i najbolji hoteli u okviru pojedinačnih zemalja. Tako je ove godine nagradu osvojilo još nekoliko hotela iz regiona.

Regent Porto Montenegro 5

Palace Judita Heritage Hotel iz Hrvatske proglašen je za luksuzni romantični hotel (Luxury Romantic Hotel), a hotel Cubo u Sloveniji za luksuzni butik hotel (Luxury Boutique Hotel).

Tu su i tri hotela iz Srbije. Hotel Constantine the Great proglašen je za novi luksuzni hotel (Luxury New Hotel), Hotel Zira za luksuzni biznis (Luxury Business Hotel), a Townhouse 27 za luksuzni butik hotel (Luxury Boutique Hotel).

Share Button
blog comments powered by Disqus