Tito i Lejdi Gaga imaju nešto zajedničko – Hotel Palisad

Hotel Palisad na Zlatiboru otvoren je još 1965. godine. Već godinama važi za hotel sa najvećim brojem ostvarenih noćenja u toku godine. Svoju ponudu i planove za dalje unapređenje usluge predstavio je i posetiocima ovogodišnjeg Sajma turizma u Beogradu.

Palisad Zlatibor

Kako ne bi zaostajao sa kvalitetom usluge, Palisad je renoviran 2011. godine. Tako je novi dizajn dopunio autentičnost objekta, što ga je uvrstilo u kategoriju hotela sa četiri zvezdice.

– Danas je Palisad moderan hotel koji je zadržao svoje tradicionalne vrednosti. Da bi rekonstrukcija hotela bila potpuno zaokružena, tokom 2016. i 2017. u planu je izgradnja welness i spa centra sa bazenima i bogatim pratećim sadržajima, na površini od oko 3.000 kvadratnih metara – istakao je Vojkan Janić, direktor hotela Palisad.

Palisad je poznat i po reprezentativnoj kolekciji likovnih dela domaćih slikara 20. veka. Naime, galeriju i foaje glavnog hotelskog hola krasi vredna zbirka koju čine radovi Save Šumanovića, Stojana Aralice, Petra Lubarde, Uroša Predića, Ivana Radovanovića i mnogih drugih umetnika.

Hotel je smešten na visoravni nadomak jezera. Pored smeštajnih jedinica, obuhvata i dva bara, dva restorana sa bogatom gastronomskom ponudom, kongresnim salama, novim “Relax and Beauty” centrom, fudbalskim i teniskim terenima.

Palisad Zlatibor

Tokom svoje pedesetogodišnje istorije, ugostio je brojne poznate ličnosti. Sedamdesetih godina prošlog veka Palisad je bio omiljeno odmorište Josipa Broza Tita. Međutim, da on nije jedini kome se hotel dopao pokazuje i to što danas u njemu odsedaju brojne poznate ličnosti poput Novaka Đokovića, Dragana Džajića, Jadranke Jovanović, ali i zvezde svetskog džet seta kao što su Lejdi Gaga i Tejlor Kini.

Lejdi Gaga je, između ostalog, istakla da je ovaj hotel jedino mesto na kome je dobro spavala tokom celokupnog boravka u Srbiji, pa je iz sobe u kojoj je odsela sa sobom ponela jastuk.

Zahvaljujući “Službi za odnose sa gostima” (guest relations) želje i potrebe gostiju su uvek na prvom mestu, ne samo tokom boravka gosta u hotelu, već i pre samog dolaska.

Palisad Zlatibor

– Trenutno radimo na finalizaciji relaks kutka za mamu i dete. To je poseban prostor u kome majka može da se posveti svojoj bebi ili detetu, da obavi dojenje, promeni pelenu, ili presvuče garderobu. Pored toga, planirali smo gostovanje vrhunskih doktora i specijalista pedijatrije, koji će u hotelu obavljati preglede beba i dece. Još neki primeri našeg pristupa su “ček in” za decu i bebi meni, kao i VIP bejbisiting tj. čuvanje dece od strane najboljih profesionalaca različitih specijalnosti sa internacionalnim iskustvom – objašnjava Jelena Stojanović, direktorka marketinga hotela Palisad.

Uprkos tome što je otvoren još u prošlom veku, hotel i njegovi radnici ne beže od upotrebe savremenih tehnologija i to ne samo u hotelu, već i izvan njega: na društvenim mrežama i onlajn bukingu.

– Tu ništa ne može da se sakrije, hotel je na najtransparentniji način otvoren ka javnosti i spreman za kritiku ili pohvalu. A mi se u Palisadu nadamo ovom drugom, mada ne bežimo ni od dobre kritike, jer tako ćemo unaprediti hotel i biti još bolji – kaže Stojanović i dodaje da hotel koristi haštagove #hotelpalisad i #srcezlatibora.

Share Button
blog comments powered by Disqus