Treći Best Stay event najavljen, s fokusom na luksuz

Događaji , Hrvatska / 30. 05. 2017. / Autor:

Treće izdanje Best Stay-a, najkonkretnije hospitality konferencije u Hrvatskoj, održat će se 19. i 20. listopada (oktobra) u Hotelu Park Split, a naglasak ove godine bit će upravo na luksuznom turizmu.

Best Stay Croata 2016

Osim nove lokacije eventa u Splitu, organizatori ove godine najavljuju i dodjelu nagrada, kao i ekskluzivni Best Stay party na kraju prvog dana eventa. Za čim bolje druženje tijekom dva dana konferencije, ponavljaju se popularni formati i uvode novosti na programu za povezivanje s novim i druženje sa postojećim partnerima i kolegama, kao što su: Speed networking kratki sastanci, unaprijed dogovoreni duži sastanci, Tech Hour prezentacije inovacija u turizmu, okrugli stolovi uz F&B, dinamični paneli i uvijek popularni studiji slučaja nagrađivanih hotelijera iz Hrvatske i cijele regije.

Lista naših potvrđenih govornika, koju čine uglavnom hotelijeri, raste iz dana u dan, a do sada nam dolaze: Robert Gasser generalni menadžer hotela Courtyard by Marriott Belgrade City Center, Ayham Bascia generalni menadžer Rixos Libertas Dubrovnik, kao i Andrea Glavan generalna menadžerica u Hotelu Bellvue Lošinj.

Best Stay Croata 2016

Takođe, na konferenciji govoriće Tomislav Hrala direktor klastera za prodaju i marketing hotela Kempinski Palace Portorož, Ivica Max Krizmanić generalni menadžer Esplanade Hotel Zagreb i Sanja Gagulić članica Uprave Bluesun Hotels & Resorts.

Očekuje se više od 300 sudionika jer događaj raste iz godine u godinu, kao i potpora naših sponzora i partnera, koji do sada uključuju: Hrvatski Telekom, Dionaea-Vrtovi, InSky Solutions, Hoteza, Bernarda, Dalmacijavino, Hotel Park Split, Turistička zajednica Grada Splita, Ivas Grupa, Hotelijeri.com, Poslovni Turizam, TurizamInfo.

Best Stay je događaj kreiran za one koji se žele istaknuti vrhunskom uslugom, izvanrednom ponudom te luksuzom i kvalitetom u svakom pogledu. Ako se i Vi vidite u tome, što čekate?

Best Stay Croata 2016

Rezervirajte svoje mjesto već danas i osigurajte si uštedu od čak 500 kn – kupite ulaznice po najpovoljnijoj, super early bird cijeni, do 15.6.2017.

Za sve informacije kontaktirajte organizatore na info@proper.com.hr, ili posjetite našu novu web stranicu www.beststayevent.com.

Share Button
blog comments powered by Disqus