Virtuelni sajam poslova u hotelima – na klik do željenog posla

Događaji / 14. 02. 2023. / Autor:

Virtuelna manifestacija zapošljavanja pod nazivom “Virtual Hotel Job Fair” održava se od 14. do 28. februara i donosi vam jedinstvenu priliku da upoznate prestižne hotele sa Balkana, saznate više o njihovim otvorenim pozicijama i stupite u direktan kontakt sa predstavnicima hotela. Ako tražite posao ili želite da unapredite svoju karijeru u hotelijerstvu, ovo može biti odlična prilika za vas.

Falkensteiner, Mona Plaza, Liburnia, Porto Montenegro, samo su neke od vodećih imena u industriji hotelijerstva koje će učestvovati na Virtual Hotel Job Fair-u. Posetioci sajma će imati priliku da se informišu o radnim mestima koja su dostupna u različitim hotelima, konkurišu na jednu ili više pozicija i razgovaraju uživo sa predstavnicima hotela preko chat opcije.

Osim toga, u sklopu konferencijske sale sajma će se održati obuke i predavanja iz oblasti ugostiteljstva, gde će učesnici moći da nauče nove stvari, prošire svoje znanje i steknu dodatno iskustvo u ovom uzbudljivom i dinamičnom poslu. Ove aktivnosti će omogućiti posetiocima da saznaju više o hotelijerstvu i da se bolje pripreme za svoj budući posao.

Sajmu možete pristupiti putem linka virtuelnisajamposlova.com potpuno besplatno, bez dodatne registracije, iz udobnosti svoga doma.

Ne propustite priliku da posetite Virtual Hotel Job Fair i vidite šta sve industrija hotelijerstva ima da ponudi.

Share Button
blog comments powered by Disqus