Više od 50 stručnjaka savetuje hotelijere na Best stay 2016 konferenciji

Ostale teme / 05. 09. 2016. / Autor:

Best stay konferencija posvećena turizmu, koju firma Proper d.o.o. organizuje po drugi put u Opatiji, ove godine biće održana 17. i 18. novembra. Posetioce očekuju predavanja stručnjaka i turističkih radnika iz nagrađivanih regionalnih i svetskih hotela i kompanija koje se bave turizmom i hotelijerstvom.

beststay.com.hr

beststay.com.hr

Izuzetno uspešna, prošlogodišnja konferencija Best stay, okupila je 240 učesnika i kroz edukativne prezentacije, interaktivne panele i studije slučaja u mnogome pomogla hotelijerima i turističkim organizacijama u kreiranju ponude za sledeću sezonu.

Ovog puta konferencija će okupiti oko 300 gostiju kojima će tokom dva dana svoja iskustva i savete preneti stručnjaci i predstavnici vodećih kompanija u Hrvatskoj i regionu. Više od 50 panelista i predavača učestvovaće na Best stay 2016 konferenciji, među kojima su i predstavnici Valamar Riviere, Maistre, Accor hotela, ZigZag integralnih hotela, mnogih vila i kampova za odmor, ali i predstavnici kompanija Booking.com, TripAdvisor i Uber.

Anja Profozić, direktorica Proper d.o.o. kaže da ono po čemu je ova konferencija drugačija od ostalih je to da učesnici dobijaju mnogo praktičnih saveta i ideja koje mogu odmah primeniti. Ona dodaje i da je Best stay nezavisan, međunarodni i nepolitički događaj temeljen na primerima iz prakse, a isto tako koristi i najnovije event-tehnologije i formate kako ne bi bio samo upotrebljiv za edukaciju i umrežavanje, već i interesantan, inovativan i zabavan.

Andrija Rusan; izvor: vecernji.hr

Andrija Rusan; izvor: vecernji.hr

Deo programa ovogodišnje konferencije biće posvećen dizajnu nagrađivanog arhitekte Andrije Rusana koji će predstaviti studiju slučaja projekata hotela Pashmine i Bellevue, a kroz panele učesnici će moći da saznaju i koliku zapravo ulogu u privlačenju gostiju imaju renoviranje i dizajn hotela, kao i na koji način dizajn može oduševiti gosta i podstaknuti ga da se ponovo u njega vrati.

“Uloga dizajna i arhitekture u turizmu je izuzetno važna. Naravno, dobru uslugu, osmeh osoblja, odličnu hranu i lokaciju ne može zameniti ni najbolji dizajn ni arhitektura. Ali ako svemu ovome dodamo i posebnost dizajna i arhitekture, onda je uspeh zagarantovan”, kaže Rusan.

Raznovrstan program konferencije

Program konferencije ove godine biće prilično raznovrstan. Naglasak je stavljen i na umrežavanje što znači da će svi učesnici moći da razgovaraju i održe sastanke sa sponzorima poput Cisca, Hrvatskog Telekoma, Alarm Automatike, Bernanda madraca, Špica sustava i drugih i učestvovati u speed networking sastancima i okruglim stolovima.

Best stay konferencija 2015

Best stay konferencija 2015

Zanimljiv dodatak Best stay konferencije ove godine biće i praktična radionica na temu unapređenja celogodišnjeg turizma, a koja će biti ograničena na 60 učesnika.

Dolazak na Best stay konferenciju do sada je potvrdilo više od 100 učesnika, a prijavljivanje je i dalje moguće na sajtu konferencije i to uz promo cenu kotizacije do kraja ovog meseca.

Share Button
blog comments powered by Disqus