Po čemu će se Zepter Apart hotel u Beogradu izdvajati od ostalih

Događaji , Srbija / 11. 12. 2014. / Autor:

Zepter Apart hotel nalazi se na Terazijama i prvi je apart hotel visoke kategorije u Beogradu. Iako je otvoren pre samo mesec dana, već je primio prve goste, a najveće interesovanje vlada među turistima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali i nekih evropskih zemalja.

Zepter Apart hotel Beograd

Zepter Apart hotel Beograd

Zepter Apart hotel otvoren je 10. novembra u zgradi iz tridesetih godina prošlog veka, koju je projektovao čuveni arhitekta Đorđe Đorđević. Za današnji izgled hotela zaslužni su arhitekta Dušan Tešić i ATD tim.

– Zaposlili smo mlade ljude, koji imaju od 25 do 35 godina. Ukupno je otvoreno 35 radnih mesta, bez ikakve subvencije države. Svakako bi značilo da se hotelijeri umreže, a da država prema našim zahtevima sama školuje dobar stručni kadar – kaže Uroš Milovanović, generalni direktor hotela.

Zepter Apart hotel Beograd

Zepter Apart hotel Beograd

Hotel ima 32 smeštajne jedinice sa ukupno 37 spavaćih soba. Od toga su 25 apartmani sa potpuno opremljenim kuhinjama, a ostalo čine delux sobe. Sve sobe i apartmani dobile su nazive po čuvenom Zepter porcelanu i veličine su od 30 do 300 metara kvadratnih.

Najluksuzniji apartman – Imperial Cobalt, nalazi se na petom spratu hotela. Prostire se na 300 metara kvadratnih i ima tri spavaće sobe sa kupatilima.

– Naši apartmani su kompletno opremljeni Zepter asortimanom i posuđem. Tu je prečišćivač vode i vazduha, pa samim tim ne nudimo samo sobu sa krevetom i ormarom, nego kompletan zdraviji boravak. Uz to, imamo kuhinju baziranu na pripremi zdrave hrane, uz Zepter posuđe, bez kapi ulja i kapi vode – dodaje Milovanović.

Zepter Apart hotel Beograd

Zepter Apart hotel Beograd

Hotel ima sedam spratova. Na poslednjem, gostima je dostupan fitnes centar SmartLife Fitness Shuttle opremljen najmodernijim spravama za vežbanje, kao i prostorija za masažu i tretmane Bioptron sistemima svetlosne terapije, sauna i slana soba.

Na sedmom spratu nalazi se i terasa Horizont koja zauzima površinu veću od 100 metara kvadratnih. Pogodna je za različite vrste događaja i u potpunosti prilagodljiva željama i potrebama gostiju. Tako je na njoj moguće organizovati velike proslave, vežbanje na otvorenom, ali i intimna druženja.

Zbog svih pogodnosti koje nudi, zaposleni u ovom hotelu tvrde da je Zepter Apart zadržao atmosferu starog vremena uz komfor savremenog doba.

Gostima su na raspolaganju i: Zepter Meeting Club, SmartLife restoran i Zepresso Aperitive Bar. Kada je reč o ishrani, poseban akcenat stavljen je na zdravu hranu, a prilikom pripremanja koriste se Zepter proizvodi.

Zepter Apart hotel Beograd

Zepter Apart hotel Beograd

Kako ističe Milovanović, gostima se najviše dopada “domaćinski nastup” ovog hotela koji se sastoji u tome da oni mogu da donesu svoju hranu. Obrok gost može pripremiti sam, ali to može učiniti i šef kuhinje u samom apartmanu.

U hotel je ukupno uloženo 12 miliona evra, a namenjen je kako poslovnim ljudima, tako i turistima.

– Prvi gosti došli su nam iz UAE, Italije, Španije, Nemačke. Trenutne cene su promotivne, a noćenje za dve osobe iznosi od 120 do 160 evra. Kada je reč o promocijama, obavljamo ih preko rezervacionih sistema, a nezaobilazan je i Fejsbuk – zaključuje generalni direktor Zepter Apart hotela.

Share Button
blog comments powered by Disqus