Zepter hotel nakon deset meseci rada

U Beogradu je u protekloj godini otvoreno desetak hotela, a među njima je i Zepter Apart hotel. Iako radi nepunih deset meseci, zaposleni kažu da su zadovoljni poslovanjem.

Zepter Apart hotel

Popunjenost ovog apart hotela sa četiri zvezdice je oko 60 odsto, a goste, iako ima i turista, mahom čine poslovni ljudi.

Hotel je novootvoren i zadovoljni smo njegovom popunjenošću, ali kao i u svakom poslovanju tako i kod nas ima prostora za poboljšanje. Najveća popunjenost je bila tokom proleća, što ne iznenađuje, budući da je hotel namenjen ljudima koji duže ostaju u Beogradu zbog posla. Najćešće dolaze posetioci iz inostranstva, i to iz zemalja Evropske unije, najviše Slovenije, Hrvatske, Bugarske, Grčke, ali i Amerike kao i iz raznih arapskih zemalja – kaže Milica Jovanović, marketing menadžer Zepter hotela.

Iako većina gostiju pripada starosnoj grupi od 30 do 50 godina, zaposleni se nadaju da će se to u budućnosti promeniti i da će hotel privući više mlađih, ali i starijih gostiju.

Novi gosti, kažu podaci, mnogo češće dolaze na preporuku onih koji su u hotelu već boravili, nego koristeći sajtove za rezervaciju smeštaja.

Zepter Apart hotel

Na sajtu Booking.com Zepter hotel je dobio ocenu 9.6, dok je na TripAdvisor-u zauzeo 12. mesto od 74 beogradska hotela koji koriste ovaj sajt. Najviše ocene hotel je dobio zbog svoje lokacije i udobnosti, dok mu gosti najviše zameraju kvalitet doručka, ali i cenu boravka.

Kada je reč o aktivnostima koje su dostupne gostima, akcenat je stavljen na one koje doprinose unapređenju zdravlja i relaksaciji. Tu spada korišćenje fitnes centra, saune i slane sobe, kao i masaže i tretmani Bioptron lampom. Takođe, aparat za prečišćavanje vazduha i vode, kao i Zepter kozmetika, deo su standardne ponude hotela.

– Tokom leta imamo posebne akcije sa popustima na usluge restorana i možemo reći da Beograđani poprilično dobro reaguju na njih. Ovo predstavlja novi koncept hotelijerstva koji na prvo mesto stavlja zdravlje gostiju, a inovacijama je potrebno vreme da u potpunosti zažive – dodaje Jovanović.

Zepter Apart hotel

Osim različitih kozmetičkih usluga i transfera, gostima organizuju i odlazak u pozorište i operu Madlenianum, kao i u muzej Zepter i aukcijsku kuću Madl Art. U ovome se, smatraju u Zepter hotelu, ogleda prednost gradskih hotela.

Share Button
blog comments powered by Disqus